miercuri, 7 ianuarie 2015

Perspectiva Profetica - 2005 ... Muhammad

4. Al-Bukhari’s Hadith , este a doua carte de cult ca importanta in Islamism, dupa Qur’an. Cartea este considerata inspirata, si contine invataturile lui Muhammed, organizate pe teme 4. Tabari I:280 "… Cred ca am facut-o pe Eva o proasta, desi am creat-o inteligenta. Fiindca Allah a pedepsit-o pe Eva, toate femeile din lume… sunt pedepsite."
Tabaro IX : 126 "Mesajul lui Allah s-a casatorit cu 15 femei. Se culca cu cate 11 odata si pastra altele sa fie pregatite pentru el…".
Desi un ipocrit, Muhammad este un pervers, caruia ii scapara ochii, inima si mintea dupa femei, fetite si baieti tineri. Cand avea 53 de ani s-a casatorit cu Aisha care avea doar 9 ani, si pe care propria-i mama a dus-o la Profet pentru a fi intim cu ea. Limbajul din scrierile cartilor sfinte islamice este prea vulgar si senzual, ca sa-l citez in acest studiu profetic. Muhammad nu s-a dat inapoi nici de a lua sotia fiului sau Zayd ( cf. Tabari VIII: 3-4 ; iar casatoria sa cu minora Aysha - cf. Tabari IX : 131 ), este pilda lui, sau o invitatie pentru toti musulmanii zelosi la pedofilie, dezmat, divorturi fortate si subjugarea femeii. Acolo unde mana lor terorista reuseste, femeile sunt folosite ca o rasplata pentru zelul lor religios.
Evreii, chrestinii si toate neamurile
Ura islamica, inspirata demonic de Allah si de Muhammad impotriva evreilor, chrestinilor si a oricarei natiuni neislamice este parte din sfintenia acestei religii anti-Dumnezeu si anti-om.
Qur’an 2:61 "Umilirea si nenorocirea au fost scrise in dreptul Evreilor din pricina maniei lui Allah."
Ishaq : 240 " Evreii sunt o natiune de mincinosi… Ei sunt inselatori, mincinosi si oameni posedati “
Qur’an 59:16 " Evreii sunt ca si Satana… ( 59:17) amandoi vor merge in Focul Iadului pentru totdeauna…”
Ishaq : 461 "Chiar inainte de rugaciunea de amiaza, (ingerul) Gabriel a venit la Apostolul (Muhammad)… Calare pe un catar. El i-a zis:
"Ai pus armele jos si te-ai oprit sa nu mai lupti Muhammad? … ingerii n-au incetat lupta. Eu personal (Gabriel) voi ataca pe Evrei si-i voi izgoni din casele lor."
Bukhari : V5B59N727 "Cand Apostolul lui Allah a devenit foarte bolnav, si-a acoperit fata cu o tesatura din lana. Cand a avut probleme cu respiratia, si-a dat-o la o parte, si a zis: "Acuma stiu de ce ! Fie dar blestemul lui Allah peste Evrei si peste Chrestini “.
Tabari IX : 69 " Arabii sunt cei mai nobili oameni (din rasa umana), cei mai proeminenti si cei mai buni in fapte. Noi am fost primii care am raspuns chemarii Profetului. Noi suntem ajutoarele lui Allah si inainte-mergatorii Mesagerului Sau. Noi luptam impotriva oamenilor pana vor crede in Allah. Cel care va crede in Allah si Mesagerul Sau are din partea noastra garantia vietii si a bunurilor lui. Cat pentru cel ce nu crede vom lupta continuu impotriva lui in cauza lui Allah. A omori pe cineva este un lucru mic pentru noi."
Acestea sunt propriile cuvinte ale lui Muhammad despre spiritul lui de pace.
Terorism, tortura, crime, martiri si jihad
Bukhari : VIB2N25 " Apostolul lui Allah a fost intrebat: "Care este cea mai buna fapta ? " El a raspuns: "Sa crezi in Allah si in Apostolul Sau Mohammad". Cel care a intrebat, a continuat: "Care este urmatoarea fapta cea mai buna? "El a raspuns: "Sa participi in Jihad … “
Bukhari: V4B52N46 "L-am auzit pe Apostolul lui Allah zicand: "Exemplul unui Mujahid (razboinic musulman) in Cauza lui Allah… este ca al unei persoane care posteste si se roaga neincetat. Allah ii garanteaza ca El va primi pe Mujahidul care lupta pentru Cauza Lui in Paradis, daca acesta a ucis …“.
In convingerea islamica, cei ce comit crime impotriva umanitatii -Evrei, Chrestini, si impotriva altor natiuni, si mor in actele lor teroriste, sunt primii care vor intra in Paradis. Dar Paradisul lui Allah si Muhammad, desi foarte senzual si plin de fecioare, baieti tineri, pomi fructiferi si rauri cu vinuri spumoase, este foarte limitat – are numai 70,000 de locuitori. Cartile sfinte spun:
Bukhari: V8B76N550 "L-am auzit pe Apostolul lui Allah zicand: "dintre urmasii mei va fi o multime de 70,000 care vor intra in Paradis toti odata“.

Nepriceperea lumii islamice este crasa. Daca intra toti odata, nu li se pare ca numarul lor s-a depasit deja, si acestia trebuie sa fie deja in Paradis? Dar, ca un magar salbatic (cf. Gen.16:12) ei nu vor sa gandeasca, omorand incoace si-n colo fara consideratie pentru viata omului, a batranului si a copilului, inclusiv a celor care cred ca ei, din dorinta de a apuca un loc in Paradis. Prostia islamista a atins cotele paroxismului si a imbecilitatii. Cum vor sta in fata Marelui Judecator si Domn Isus Christos, liderii religiosi si politici islamici care au pe maini si pe constiinta sangele a milioane de discipoli pe care i-au manipulat demonic sa ajunga in Paradis prin crima, si sangele nevinovatilor care au pierit in aceste atacuri teroriste jihadice ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu