vineri, 4 iulie 2014

Crezul meu! - De ce sunt penticostal?


Crezul meu! - De ce sunt penticostal?

Există o singură cale de la iad la rai, de la moate la viață, de la dumnezeul veacului acestuia la Dumnezeul Preaînalt, calea cea îngustă, calea vieții, care este prezentată în Biblie. Ceea ce este important este modul în care acceptăm învățăturile lui Dumnezeu lăsate în Biblie sau impunem noi punctul nostru de vedere asupra Bibliei zicând că părarea noastră este revelația lui Dumnezeu.
Biserica Penticostală este Biserica lui Dumnezeu care acceptă calea așa cum este ea prezentată în Biblie. Nu impune părerea umană Sfintei Scripturi ci se supune Cuvântului.
Este evident azi că nu toți care-și spun penticostali sunt penticostali. După cum nu toți care care locuiesc în România sunt români și nu toți care se plimbă cu mașina sunt șoferi tot așa nu toți care cred că sunt penticostali sunt penticostali, nu toți care spun că sunt penticostali sunt penticostali și nu toate bisericile care se numensc penticostale sunt penticostale.  Există astăzi mai mult ca oricând mult balast care împovărează Biserica Penticostală tocmai pentru că se asociază cu Biserica Penticostală. O spun răspicat: deși mulți și multe biserici se consideră penticostali și penticostale, ei și ele, nu fac parte din Biserica Penticostală pentru că nu acceptă revelația Cuvântului ci o substituie cu propria lor părere cu o părere umană, lumească sau chiar drăcească.  Dar pot să fie și Biserici, persoane care au același crez cu Biserica Penticostală și să facă parte din Biserica Penticostală fără ca ele să își dea seama.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu