duminică, 20 iulie 2014

Umblă în coșciuge pe roți și se cred zei – suntem fiii lui Dumnezeu și ne considerăm nimeni!




În timp ce împărțeam pliante unii dintre șoferi care erau în mașini foarte scumpe se raportau la noi, cei care împărțeam pliante, precum faraon la supușii săi. Este știut că faraon era considerat și se considera zeu. Nici faraon și nici acești faraoni mici nu sunt nimic! Tot mila lui Dumnezeu îi ține și ne ține pe toți.
Ceea ce este însă de remarcat este că acești oameni, din cauze unei bucăți de fier, a unei mașini, care mâine poate coșciugul să le fie, sunt plini de mulțumire și împlinire firească, se cred zeii mileniului trei, iar noi, care avem Cerul, mântuirea, pe Domnul Isus Hristos, Raiul, pe Dumnezeul cel Preaînalt umblăm ca și cum nu am avea nimic!
Fraților noi, din punct de vedere material să nu avem nimic, deși avem multe, dacă Îl avem pe Hristos avem totul. Ei, pot să aibă toată lumea, deși nu o au, dacă nu-L au pe Hristos, nu au nimic! Să-l ai pe Hristos ca Domn și Mântuitor este mai important decât a avea tot oxigenul acestei lumi. Cu oxigenul acestei lumi trăiești 80 de ani și apoi o veșnicie în Iar. Dacă-l ai pe Hristos poți să trăiești și numai un an pe pământ dar apoi, pentru că-L ai pe El, moștenești Raiul! Capul sus creștini și să fim mândri că suntem pocăiți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu