vineri, 11 iulie 2014

FAMILIA FORMATĂ DIN BĂRBAT ŞI FEMEIE NU ARE ALTERNATIVĂ!




După cum soarele luminează. Nu mai este soare dacă îşi pierde capacitatea de a lumina. După cum apa are proprietatea de a uda. Nu mai este apă dacă nu are această proprietate. După cum focul emană căldură. Nu putem vorbi de foc dacă spunem că nu are şi această proprietate. Tot astfel nu putem să vorbim de familie dacă nu vorbim despre o căsătorie între un bărbat şi o femeie.  Familia este o căsătorie între un bărbat şi o femeie. Orice altceva nu este familie!
„<<Familia nu este unul dintre stilurile de viaţă alternative pe care le aveţi la dispoziţie ... Nu este o arenă în care drepturile să poată fi negociate; nu este un obstacol demodat în calea unei vieţi sexuale promiscue; nu este o sumă de calcule cost-beneficiu. Este un angajament pentru care nu există nici un substitut fezabil. Într-o lume în care nu există acest angajament – din partea ambilor părinţi – nici un copil nu ar trebui să fie adus pe lume>>”.
Toţi cei care încearcă să lupte împotriva familiei o fac pentru beneficii materiale sau pentru că au probleme mari de ordin mintal
„Există, într-adevăr, mulţi care pledează pentru şi/sau au de profitat direct de pe urma declinului familei tradiţionale, inclusiv militanţii homosexuali, feministele radicale, adepţii ajutoarelor sociale şi instituţiile de îngrijire a copilului. În mod clar, singurul grup care nu beneficiază de pe urma varietăţilor liberale, tolerante şi ingenioase pe tema familiei, îl reprezintă copiii”.
Laura Schlessinger, Greşelile părinţilor îi pot distruge pe copii, Curtea Veche, Bucureşti, 2004, p. 41, 42.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu